?max-results="+mposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showmoreposts\"><\/script>");
  • homepost1

  • ?max-results="+hposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showhomeposts\"><\/script>");
  • homepost4

  • homepost2

  • ?max-results="+hposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showhomeposts\"><\/script>");
  • homepost5

  • homepost3

    ">more >>');
?max-results="+hposts+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showhomeposts\"><\/script>");
  • homepost6

  • homepost7

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Bu sezonun ısrarla beklenen son filmi(en azından benim için) Transformers 2'yi de sonunda izlemek nasip oldu. Fakat sonuçta mutlu oldum mu? Pek sayılmaz. Film genel olarak "iyi" idi. Eğer çok beklentiniz yoksa tabi. Fakat t4te benwayin sahip olduğu beklentinin yarısıyla gittiyseniz filme bir kabusu yaşamış gibi hissediyorsunuz kendinizi.

Öncelikle filmin ilk yarısının güzel olduğunu söylemeliyim. Ama ikinci yarı tam bir fiyasko. Hele sonu fiyaskodanda öte rezalet. Michael Bay amcamız(ya da senaristler) filme mizah öğesini yükleyeceğiz diye yırtınmışlar. Kendimi adeta bir komedi filmi izliyormuş gibi hissettim. Bu kadar zorlama mizahi öğenin ne işi vardı filmde anlamadım. Filmde yer yer aşırı tutarsızlıklarda mevcut. Falleni yüceltelim diye megatronu ezmeler,modifiyeli robotlar, tak çıkarlı autobotlar ne ararsan mevcut.32 kısım tekmili birden. Fazla spoiler vermemek adına çok fazla şey söyleyemiyorum ama filmin açık ve net şekilde hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim. Beklentisiz gidin ve düz eğlenin.Ötesi yok

Terminatorden sahne çalmak nedir allasen millet? Bir an kendimi yurtta geçen sahnede t3 izliyormuş gibi hissettim. Bilyelerin biraraya gelip robot olması, devastator'ın testislerine gönderme, garip tipli rapçi goblin kırması ufak robotlar, bacağa dayayan bir garip mini robot, yaşlı robot (robot dediğin nasıl yaşlanıor bre),10 second boss fight, taramalı tüfekten kaçan bir megatron...Ve daha saçmalıklar silsilesi üstüste devam eder..Buyrun tartışın bakalım.Sonuç ne olcak merak ediyorum!!!

Filed Under:

About the Author

My name is Dinh Quang Huy or known as alias NhamNgaHanh .I made this template in magazine style and named it Simplex Darkness .I hope it helpful to persons who want a solutions for a template in Blogspot.To download this template and see template install instruction ,go to Simplex Design blog.